Spreekuur / Visite

Afspraak maken

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en zal vertrouwelijk met uw informatie om gaan. Indien u klachten heeft waardoor u denkt dat u dezelfde dag gezien moet worden verzoeken wij u om tussen 8.00 uur en 09.30 uur te bellen.

Spoed

Indien er sprake is van een spoedsituatie kunt u bellen naar 0511 422402 toets 1 in het keuzemenu. Binnen 30 seconden heeft u een assistente aan de telefoon. Als iedere seconde telt belt u 112.

Visite

Wanneer het door ziekte of handicap onmogelijk is om op de praktijk te komen kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt samen met de huisarts of een bezoek wordt afgelegd. Indien u denkt dezelfde dag een visite nodig te hebben verzoeken wij u om tussen 8.00 uur en 09.30 uur te bellen.

Spreekuur assistente

U kunt bij de assistente terecht voor controle van de bloeddruk, oren uitspuiten, uitstrijkjes, injecties, wratten behandelen en verwijderen van hechtingen. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

Spreekuur praktijkondersteuner

De praktijkondersteuners zijn werkzaam onder supervisie van de huisarts. Zij zijn gespecialiseerde deskundigen op het gebied van suikerziekte, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, longproblematiek, stoppen met roken of ondersteuning en behandeling van psychische klachten.